Skip to content

Seksadvertentie cursus tantra massage

seksadvertentie cursus tantra massage

TantraLife - Tantra & Seksueel Bewustzijn. | Kennismaking of Verdieping vol liefde, intimiteit en spiritualiteit. | Workshops| Cursussen | Les en Coaching| Relatie- en Trauma-therapie | Massages |. Cursus erotische massage voor vrijgezellenfeesten, privéles voor stellen en singles. Verrijk je seksleven! Tantra op de westerse manier! Bekend van TV. Tantra workshops voor stellen en singles. BODY2CHILL® Stijlvol in intimiteit en seksualiteit. Witte, Zwarte en Rode Tantra Massage cursus en privé therapie.

Seksadvertentie cursus tantra massage - Alingsås Massage

Ik dacht dat ik alles wel wist hoe ik een man kon verwennen, maar dat bleek absoluut niet waar! Je hebt je hoofd niet nodig om te beleven om te voelen - vaak staat juist het denken - het voelen in de weg en uitgebreide tantra kennis kun je wel uit boeken halen. Maithuna Theoretische sessie over de Maithuna rituelen 2 uren: André is een schat van een man, een perfecte tweede vader voor mijn meiden. De opleiding wordt verzorgd door Ella. Wij waren naakt, Tania droeg een hempje en een broekje en kwam bij ons op het matras zitten.

Videos

Tantric Yoni Massage Tantra workshops voor stellen en singles. BODY2CHILL® Stijlvol in intimiteit en seksualiteit. Witte, Zwarte en Rode Tantra Massage cursus en privé therapie. Cursus Erotische Massage Dvd. Een groot probleem dat tegenwoordig tussen man en vrouw speelt is dat zij elkaar niet goed begrijpen op seksueel gebied. Zij hebben een compleet verschillende denkwijze en het is best lastig om te ontdekken. workshop, training, of massage? In Nederland is een uitgebreid aanbod van Tantracursussen, -trainingen en -workshops te volgen. De meeste Zowel Tantra van de Linkerhand ("Tantra beoefenen zonder seks is hetzelfde als zwemmen zonder water") als Tantra van de Rechterhand (voorbereidende oefeningen). seksadvertentie cursus tantra massage

0 thoughts on “Seksadvertentie cursus tantra massage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *